Accept Mission – Serious innovation games 2018-01-18T07:39:13+00:00

Accept Mission: serious innovation games

Accept Mission is een tool die wij hebben ontwikkeld op basis van onze methodiek. Het zorgt ervoor dat jouw organisatie gemakkelijk en zeer aantrekkelijk kan brainstormen zonder dat mensen fysiek bij elkaar gebracht hoeven te worden en toch maximale toegevoegde waarde kunnen leveren.

Bekijk Accept Mission

Wat kan Accept Mission betekenen voor een organisatie…

Accept Mission

Accept Mission is een unieke online brainstorm tool voor kleine en grote groepen. Met deze tool kan je gemakkelijk en snel enorm veel ideeën genereren en er wordt anoniem bepaalt wat het beste idee is.

Je kan iedereen uitnodigen om aan de missie deel te nemen. Omdat deze tool tijds- en plaats onafhankelijk is kan je ideeën genereren wanneer jij dat maar wilt.

Kernwaarden Accept Mission

  • Tijd en plaats onafhankelijk
  • Optional anonymity

  • Live dashboard met de beste ideeën

  • Gamification voor activatie

Demonstratie

Geïnteresseerd in de werking van het product? Dagelijks geven wij demonstraties. Plan samen met ons een demo in, dan kunnen wij je precies uitleggen op welk vlak onze tool kan dienen als een super innovatieve oplossing voor grote en kleine bedrijven.

Ik wil een demo

Over Creatieve Koppen

Creatieve Koppen is een innovatiebureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en realiseren van innovatie. Benieuwd naar onze denkwijze en wie wij nou écht zijn?

Meer over ons
Get My Free Toolbox!
DOWNLOAD NU!
close-link

Innovatie tips en ervaringen? Schrijf je in:
Meld je aan
close-link
GRATIS Innovation Toolbox: Het innovatieproces simpel gemaakt
10 tools om innovatiesucces te organiseren en realiseren
DOWNLOAD DE TOOLBOX