Animatie2017-09-13T11:10:29+00:00

Hoe wij Animatie aanpakken

In onze studio Vet Simpel ontwikkelen we fantastische verhalen. Wij vertalen deze informatieve, grappige of mooie verhalen vervolgens naar aantrekkelijke 3D animaties, infographics of andere designs.

Alleen een goed verhaal wordt doorverteld

Animaties

Wij maken simpelweg vette animaties. Van uitleganimaties tot commercials en alles ertussenin. Vertel ons jouw idee en wij transformeren dit tot een retegoed verhaal. We beginnen de realisatie van onze animaties met een goed script, dit is leidend voor een sterke animatie. Vervolgens voegen we hier beelden, karakters en geluiden aan toe om tot de vet simpele animatie te komen.

Designs

Wij maken designs die het verhaal tot leven brengen. Wij ontwerpen alles wat maar ontworpen kan worden om een balans te brengen tussen het rationale en het emotionele proces in het brein. De meeste mensen worden namelijk niet geleid door tekst of door spraak om een keuze te maken. Ze worden pas in beweging gebracht als inhoud en vorm samenkomen. Van website tot beursstand.

Aanpak binnen Animatie

We starten het proces altijd met een kick-off sessie om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en de conceptrichting te bedenken. Vervolgens wordt het concept uitgewerkt in een ruw script. Is dat de goede richting om het doel te bereiken? Dan wordt het ruwe script uitgewerkt in een storyboard waarin het verhaal karakters en context krijgt.

We testen het verhaal vervolgens in een animatic, een video waarin de uitgeschreven voice-over onder de stilstaande beelden van het storyboard wordt geplakt. Is de klant tevreden? Dan gaat de animator aan de slag om de hele animatie met alle toeters en bellen uit te werken.

1

Kick-off

2

Script

3

Storyboard

4

Animatic

5

Animatie

Portfolio

Regisseurs binnen Creatieve Koppen

Al onze producties worden begeleid door een regisseur. Een regisseur weet op basis van een duidelijke doelstelling en met de juiste koppen (mensen) en middelen de beste resultaten te behalen. De regisseur staat continu in verbinding met de animator/designer om ervoor de zorgen dat de juiste vertaalslag wordt gemaakt.

Over Creatieve Koppen

Creatieve Koppen is een innovatiebureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en realiseren van innovatie. Benieuwd naar onze denkwijze en wie wij nou écht zijn?

Meer over ons

Categorieën