Concept ontwikkeling

Elke (product)innovatie of onderscheidend marketingconcept begint met veel ideeën en start pas echt met een goed concept. En om dat ene goede idee te vinden moet je er eerst minimaal 300 bedenken. Onder begeleiding van de creatief regisseurs van Creatieve Koppen lukt het. Elke keer weer.

Neem contact op

Een idee is gemakkelijk te vermoorden. De meeste ideeën worden buiten kantoor en buiten kantoortijd bedacht en aan de vergadertafel vermoord. Concepten worden niet vermoord. Concepten worden ontwikkeld tot een succes.

Het beste idee uit veel ideeën

Sommige bedrijven hebben veel ideeën en kunnen niet kiezen. Anderen hebben te weinig ideeën en hebben niets te kiezen. In beide gevallen gebeurt er niets. De creatief regisseurs van Creatieve Koppen helpen je op een inspirerende manier om minimaal 300 ideeën te bedenken en maken de selectie van de beste 30 ideeën. Daarvan worden er 3 uitgewerkt in een concept, een inspirerend platform dat als springplank dient voor innovatie, activatie of onderscheidende marketing. Zo filteren we het beste idee uit veel ideeën.

Wetenschappelijke creativiteit

Veel ideeën die aan een vergadertafel of tijdens een brainstormsessie ontstaan worden snel door een ‘ja, maar’ of andere beer op de weg vermoord. Zo werkt het menselijk brein nu eenmaal. Creativiteit is leuk, maar je moet er wel klaar voor zijn. De creatief regisseurs van Creatieve Koppen kennen de creativiteitstheorie als geen ander en gaan graag een stapje verder, het menselijke brein in. We weten hoe creativiteit in het brein ontstaat en weten hoe we dat proces kunnen stimuleren. Het enige dat we daarna hoeven te doen is sturen op resultaat.

CONCEPTONTWIKKELING DIENSTEN

AANPAK CONCEPT ONTWIKKELING

1

Definitie

2

Idee generatie

3

Selectie

4

Conceptontwikkeling

PORTFOLIO

BEKIJK ALLE CASES

Contact met regisseurs van vernieuwing