Wat wij als regisseur graag doen, is het begeleiden van onze klanten bij events, zoals een beurs, een klantendag of lancering. Onze kracht is zowel het bedenken als het bewaken van het totale concept.

Vorm, inhoud en authenticiteit. Ook tijdens het buiten spelen.

Herken je dat wanneer een bedrijf  een event organiseert en je denkt “hier had nog veel meer uitgehaald kunnen worden”? Of dat je op een beurs loopt en opmerkt dat het voor veel bedrijven al een hele inspanning was om er überhaupt te staan met een stand, in plaats van met het juiste verhaal. Een verhaal is goed als het de juiste vorm, inhoud en authenticiteit heeft. Dit is waar wij ons als regisseur mee bezig houden. Wij bedenken en bewaken concepten.

Daardoor wordt niet alleen een event gerealiseerd, maar vooral de juiste boodschap verteld. Veel van onze klanten organiseren regelmatig events voor bijvoorbeeld het lanceren van een product, het bij elkaar brengen van een netwerk of het presenteren van hun bedrijf op een beurs. Zij vragen ons om hun organisatie te begeleiden bij het neerzetten van het juiste verhaal en daar de gehele organisatie aan te koppelen.

AANPAK

Met één van onze regisseurs wordt de doelstelling duidelijk in kaart gebracht. Op basis hiervan gaat de regisseur aan de slag om samen met onze koppen het juiste concept voor het event te bepalen en deze terug te koppelen aan de klant.

Na akkoord op een van de ideeën wordt het concept verder ontwikkeld. Hier kunnen partijen bij betrokken zijn als een standbouwer of een reclame bureau.

1

Intake

2

Research

3

3 concepten

4

Conceptontwikkeling

5

Realisatie

PORTFOLIO

BEKIJK ALLE CASES

ER WAS EENS…

Wij zijn gek op verhalen en het kraken van cases.
Genoeg over ons, wij zijn juist nieuwsgierig naar jouw verhaal.
Deel je vraag hier of laten we een afspraak maken.

DEEL JE VERHAAL
MAAK EEN AFSPRAAK