organisatie ontwikkeling

Stilstand is achteruitgang. Daarom is het van belang dat elke organisatie zichzelf en haar medewerkers blijft ontwikkelen. Dat vraagt om een unieke benadering, waarbij medewerkers geïnspireerd worden om zelf creatief aan de slag te gaan. Onze creatief regisseurs weten precies hoe dat werkt.

Neem contact op

De beste ideeën ontstaan op de werkvloer. Dat weet iedereen. Maar hoe zorg je er voor dat deze ideeën ook los komen en doorgepakt worden? Hoe krijg je mensen in een creatieve modus waarin ze ideeën bedenken selecteren en de beste ideeën kunnen pitchen zodat ideeen concepten worden en concepten realiteit gemaakt kan worden. Het is onze ambitie iedere organisatie te helpen in het ontwikkelen van het creatieve vermogen.

Mensen in beweging brengen

Mensen bewegen om twee redenen: om een vervelende situatie achter zich te laten of om een wenselijke situatie te bereiken. In beide gevallen is gestructureerde ondersteuning om die beweging te kunnen maken van belang. Onze creatief regisseurs weten precies hoe ze mensen zo ver krijgen dat ze binnen 5 minuten in staat zijn om creatief en oplossingsgericht te denken. Of dat nu over hun eigen rol gaat of de wenselijke koers van de organisatie. Creativiteit en interactie staan daarbij garant voor verrassende en productieve wendingen.

Pragmatisch en doelgericht

Regisseurs van Creatieve Koppen weten precies hoe creativiteit in het brein werkt en hoe je mensen en groepen creatief krijgt. We trainen medewerkers om creatiever te worden en managers om begeleiders van creativiteit te worden. Onze aanpak is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, ervaringen uit de praktijk en de unieke manier waarop we mensen in beweging brengen. Met veel energie, humor, creativiteit en resultaten waarmee we ons inmiddels ruimschoots bewezen hebben.

ORGANISATIE ONTWIKKELING DIENSTEN

PORTFOLIO

BEKIJK ALLE CASES

Contact met regisseurs van vernieuwing