Training 2016-11-07T19:09:31+00:00
training

Leer creativiteit en innovatie te regisseren

Creatieve Koppen is specialist in het faciliteren van ideegeneratie en conceptontwikkeling. We gebruiken daarvoor creatieve sessies die strak geregisseerd worden door onze regisseurs. Tijdens onze trainingen leer je hoe creativiteit in het brein werkt en hoe je dat kunt regisseren.

Een groep 300 ideeën laten bedenken

Een goed idee bedenken is hard werken. Daarom gebruiken de regisseurs van Creatieve Koppen intensieve brainstormsessies waarbij een groep mensen aan de hand van wetenschappelijke methoden met een opdracht aan de slag gaat. De regisseur heeft de taak om het proces te plannen, te begeleiden en de meest kansrijke ideeën te herkennen. Het doel is om minimaal 300 ideeën uit de deelnemers te wringen. Daarvan moet je de 30 beste selecteren en de 3 meest kansrijke daarbinnen begeleiden richting de uitwerking tot een krachtig concept. Doe je mee?

Realiseer het beste idee

Tijdens de training gaan we in op de wetenschappelijke methoden die de regisseurs van Creatieve Koppen gebruiken tijdens de sessies. Door te kiezen voor een specifieke samenstelling van de groep en een zorgvuldig geplande opbouw van de creatieve sessie, kun je als regisseur verrassende resultaten behalen. Daarom komen zaken als groepsdynamica, de werking van het brein en het herkennen van een goed idee aan bod. Na het volgen van de training weet je hoe je creativiteit kunt sturen en hoe je goede ideeën kunt begeleiden richting realisatie.

PORTFOLIO

Bekijk ons gehele portfolio