Organisatieontwikkeling en innovatie 2017-06-19T09:56:31+00:00

Organisatieontwikkeling op een effectieve manier inzetten

Organsatieontwikkeling is van belang voor elke organisatie om zichzelf en haar medewerkers constant door te laten ontwikkelen. Stilstand is achteruitgang. Deze ontwikkeling vraagt om een unieke benadering, waarbij medewerkers geïnspireerd worden om zelf creatief aan de slag te gaan. Onze regisseurs weten precies hoe dat werkt.

Hoe zorgen wij dat organisaties zich gaan ontwikkelen…

Mensen in beweging brengen

Mensen bewegen om twee redenen: om een vervelende situatie achter zich te laten of om een wenselijke situatie te bereiken. In beide gevallen is gestructureerde ondersteuning en een duidelijke organisatieontwikkeling om die beweging te kunnen maken van belang. Onze creatief regisseurs weten precies hoe ze mensen zo ver krijgen dat ze binnen 5 minuten in staat zijn om creatief en oplossingsgericht te denken. Of dat nu over hun eigen rol gaat of de wenselijke koers van de organisatie. Creativiteit en interactie staan daarbij garant voor verrassende en productieve wendingen tijdens een effectieve organisatieontwikkeling.

Pragmatisch en doelgericht

Regisseurs van Creatieve Koppen weten precies hoe creativiteit in het brein werkt en hoe je mensen en groepen creatief krijgt. We trainen medewerkers om creatiever te worden en managers om begeleiders van creativiteit te worden. Onze aanpak voor organisatieontwikkeling is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, ervaringen uit de praktijk en de unieke manier waarop we mensen in beweging brengen. Met veel energie, humor, creativiteit en resultaten waarmee we ons inmiddels ruimschoots bewezen hebben.

Wat voor een organisatieontwikkelingen realiseren wij:

Met welke opdrachtgevers hebben wij succesvol organisatieontwikkeling toegepast: