Innovatie strategie 2017-01-09T11:01:47+00:00
Innovatie

Innoveren is een kwestie van doen

Iedereen weet dat innovatie noodzakelijk is. Toch zijn er weinig mensen die weten hoe je innovatie kunt sturen. Creatieve koppen helpt je om het ontstaan van ideeën te stimuleren en om problemen die innovatie in de weg staan op te lossen.

Verrassende combinaties maken

Hoe kom jij op een nieuw productidee? Hoe doorbreek je een vastgeroest denkpatroon? Hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie zichzelf telkens opnieuw blijft uitvinden? Zoals Einstein al zei: ‘Je lost een probleem niet op met dezelfde manier van denken die het probleem veroorzaakt heeft.’ Daar zijn wij van Creatieve Koppen het gloeiend mee eens. Daarom helpen wij je om op een totaal andere wijze naar je eigen product of organisatie te kijken. Door verrassende combinaties te maken tussen mensen, producten, markten en ideeën. Het resultaat is innovatie dat energie geeft en uitvoerbaar is.

Innovatie is ook realiseren

Ontdek de motor van innovatie binnen jouw organisatie onder begeleiding van de regisseurs van Creatieve Koppen. Tijdens een creatieve sessie met het managementteam, medewerkers of externe ‘Wilde Koppen’ kunnen we in korte tijd achterhalen waar de kansen en problemen liggen én leggen we de basis voor een krachtige innovatiestrategie. Ben je meer op zoek naar een concrete innovatie voor een product of dienst? Dat kan ook. Tijdens de creatieve sessie genereren we met gemak ruim 300 ideeën waar dat ene idee gegarandeerd tussen zit.

AANPAK

1

Kickoff

2

Research

3

Sessies

4

Productie

5

Presentatie

5

Oplevering

PORTFOLIO