Strategieontwikkeling en innovatie 2017-06-19T08:47:34+00:00

Strategieontwikkeling is de basis voor effectieve innovatie

Strategie is de basis voor groei. Creatieve Koppen helpt organisaties om een praktische strategie te ontwikkelen en deze bedrijfsbreed te implementeren. Meetbare doelen en het creëren van draagvlak binnen de organisatie staan daarbij voorop.

Hoe ontwikkelen wij effectieve strategie…

Strategie die echt werkt

Zonder strategie is elke organisatie per definitie stuurloos. Dat hoeven we niemand uit te leggen. Het implementeren van een nieuwe of bestaande strategie is een heel ander verhaal. Hoeveel strategische plannen verdwijnen er niet in een la of worden niet (voldoende) binnen de organisatie gedragen? Hier maken de strategische regisseurs van Creatieve Koppen het verschil. Wij zorgen voor een bijzonder proces, waarbij de strategie vanuit de kern ontwikkeld wordt én begeleiden de implementatie door de hele organisatie. We zorgen dat het werkt.

Meetbaar en gedragen

Een nieuwe strategie werkt pas als iedereen weet hoe hij of zij hier een bijdrage aan kan leveren. Daarom zorgt Creatieve Koppen ervoor dat er niet alleen vanuit directieperspectief gekeken wordt, maar ook vanuit de werknemerskant. Zo helpen we je om een praktische strategie te ontwikkelen met uitdagende, meetbare doelen én een breed draagvlak onder de werknemers. Dat maakt ook het meten, bijsturen en bereiken van je strategische doelen een stuk gemakkelijker.

Wat voor een strategieontwikkelingen realiseren wij:

Met welke opdrachtgevers hebben wij succesvol strategie ontwikkeld: