Doe de innovatiescan van Creatieve Koppen

Hoe creatief en innovatief is jouw organisatie? Waar zitten de knelpunten en waar vind je de verbeteringen? Met de innovatiescan meten we het innovatief vermogen op drie domeinen en presenteren we een praktisch plan van aanpak.

SCAN GRATIS JEZELF
ORGANISATIE SCAN

Creativiteit en innovatie zijn belangrijke voorwaarden voor ontwikkeling. Sommige mensen of organisaties barsten ervan, terwijl anderen het niet of onvoldoende lijken te hebben. Creatieve Koppen biedt daarom Cris: een creativiteit- en innovatieonderzoek dat op drie domeinen (mens, cultuur en strategie) het innovatiepotentieel kan meten.

Onze innovatiescan

De Creatieve Koppen innovatiescan meet waar het bárst van dit vernieuwende vermogen. En waar het knelt… Zodat jij vervolgens weet hoe je de kracht van jouw organisatie optimaal kunt benutten!

In nog geen 12 minuten per persoon vul je een aantrekkelijke survey in. Snel en krachtig krijg je inzicht in hoe jouw organisatie scoort op het gebied van creativiteit en innovatie. Het resultaat: een krachtige gap analyse die je zelfs op afdelingsniveau kunt inzien.

De oplossingen presenteren we in een praktisch plan van aanpak, waarbij we rekening houden met omgevingsfactoren en persoonlijk handelen. Dat biedt de directie een leidraad voor het verder ontwikkelen van creativiteit en innovatie. Uiteraard kan Creatieve Koppen ook de implementatie van dit innovatieproces ondersteunen met creatieve sessies, advies en tussentijdse metingen.

What’s in it for me?

  • Snel en krachtig inzicht in potentieel

  • Huidige en gewenste score aangegeven

  • Gemeten op 3 domeinen

  • 44 stellingen ongeveer 12 minuten

  • Binnen 10 minuten een persoonlijk report

  • Report in spider graph en tabellen

  • Report op basis van bijv. afdeling of functie

SCAN GRATIS JEZELF
ORGANISATIE SCAN

Hi, laat gerust weten hoe ik je goed kan helpen. Stuur me een bericht en ik neem contact met je op.
T: +31 (0) 848 701 333

Verstuur bericht