Over ons:

Regisseurs van vernieuwing

Onze expertise en passie is vernieuwen. Wij luisteren, onderzoeken, adviseren, begeleiden, faciliteren en ga zo maar door. Onze opdrachtgevers staan op het podium en wij helpen om hun succesvol te maken. We noemen ons dan ook regisseurs van vernieuwing.

Regisseurs van vernieuwing

Wij zijn regisseurs van vernieuwing. Hier ligt onze passie en expertise. Alles wat wij doen, is gebaseerd op het laatste wetenschappelijke onderzoek over het vernieuwing, het brein, organisatiepsychologie gecombineerd met onze praktijkervaring. Ons doel is om onze opdrachtgevers te helpen hun doel te bereiken door mensen in beweging te brengen naar een beter resultaat. Dit doel bereiken wij met resultaatgerichte diensten en aantrekkelijke producten.

Samenwerking

Innoveren en vernieuwen doe je samen met alle medewerkers, klanten en partners. Alles wat wij doen, is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en onze eigen ervaringen en experimenten. We baseren onze aanpak op menselijk en organisatorisch vlak. Op deze manier helpen we bedrijven echt te groeien door samen vette concepten te bedenken en te realiseren.

Yes, we zijn voor de tweede jaar op rij weer Gazelle!

We behoren voor de tweede keer op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland: de FD Gazellen 2017! Deze gerenommeerde prijzen worden uitgereikt door Het Financieele Dagblad. Hier zijn we vet trots op!

Onze opdrachtgevers

Ons hoofdkantoor: Van Nellefabriek

Wij zijn gevestigd in één van de mooiste gebouwen van Nederland, de Van Nelle Fabriek. In deze fabriek, die in 1920 is gebouwd, voel je de unieke geschiedenis. Een toentertijd innovatieve fabriek waar koffie, thee en tabak geproduceerd werd. Honderden medewerkers werkten in open ruimtes met veel zonlicht.

Op verschillende plekken in het gebouw tref je objecten aan die getuigen van een rijke historie. De verhalen over deze tijd en de visie waarmee dit pand is gebouwd hebben nog steeds een enorm effect. Dat moet je zien en voelen. We nodigen je graag uit om eens een kop koffie te komen drinken, zodat je het zelf kunt beleven.

Over Creatieve Koppen

Creatieve Koppen is een innovatiebureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en realiseren van innovatie. Benieuwd naar onze denkwijze en wie wij nou écht zijn?

Neem contact op