Kantoor 2017-05-23T10:52:05+00:00

Sinds 2014 zijn wij gevestigd in een van de mooiste gebouwen van Nederland; de Van Nelle Fabriek. In deze fabriek voel je de unieke geschiedenis. Op verschillende plekken in het gebouw tref je objecten aan die getuigen van een rijke historie. 

Het is iedere keer bijzonder om het terrein te betreden waar vroeger door duizenden mensen koffie, thee en tabak geproduceerd werd. De verhalen over deze tijd en de visie waarmee dit pand is gebouwd hebben nog steeds een enorm effect.

CREATIEVE SESSIES

In de Van Nelle fabriek organiseren wij ook de meeste creatieve sessies voor onze klanten. In de zogenoemde tea room worden onze koppen mega creatief. Hier geniet je van een waanzinnig zicht op Rotterdam en heb je een gigantisch uitzicht over Nederland. Een unieke ervaring waar je even stil en daarna vooral creatief van wordt!

HISTORIE

Op 21 juni 2014 is tijdens de 38e sessie van de Commissie voor het Werelderfgoed de definitieve beslissing genomen tot het benoemen van de Van Nelle Fabriek tot UNESCO Cultural World Heritage Site. De Van Nelle Fabriek is daarmee het 10e Nederlandse erfgoed op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Het is een wereldwijde erkenning van de unieke en universele waarde van de voormalige koffie-, thee- en tabakfabriek.

Tegenwoordig worden er dus voornamelijk creatieve concepten en oplossingen gemaakt.