Laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat je levert

Het traject naar een passende identiteit. Die perfect bij organisatie of product en de doelgroep past. Onze regisseurs zijn hier gevoelig voor. Met het doel om zo veel mogelijk mensen in beweging te brengen.

Authentiek ontwikkelen

Een goede identiteit kan meer waard zijn dan alle gebouwen en bedrijfswagens bij elkaar. Daarom gaan we zorgvuldig te werk. Aan de hand van deskresearch, interviews en creatieve sessies met directie, medewerkers, stakeholders en klanten komen de regisseurs van Creatieve Koppen tot de kern. We zorgen ervoor dat we jouw kernwaarden en drijfveren zorgvuldig verwoorden in een klinkende naam, payoff, passende identiteit of onderscheidende positionering. Zo slaan we de brug tussen de identiteit van jouw organisatie en de positionering in de markt.

Een herkenbare positionering

Waar staat jouw organisatie ten opzichte van anderen in de markt? Hoe blijf je onderscheidend in de markt zonder je identiteit te verloochenen? Welke invloed kan je uitoefenen en – belangrijker nog – hoe doe je dat? Het zijn de vragen waar de regisseurs van Creatieve Koppen graag hun tanden in zetten. Met behulp van creatieve sessies en verschillende creatieve uitwerkmogelijkheden op het gebied van beeld, vormgeving en tekst zorgen wij dat je echt jezelf kunt zijn in een wereld vol anderen.

Aanpak identiteit en positionering

1

Intake

2

Research

3

Kick-off

4

Productie

5

Nabereiding

5

Presentatie

PORTFOLIO

Over Creatieve Koppen

Creatieve Koppen is een innovatiebureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en realiseren van innovatie. Benieuwd naar onze denkwijze en wie wij nou écht zijn?

Meer over ons