Doeltreffend stappen maken met je team

Met een strategie sessie van Creatieve Koppen krijg je in een handomdraai alle neuzen dezelfde kant op. Of het nu gaat om een businessplan, het formuleren van kernwaarden of een krachtige visie. Een strategische sessie is creatief, disruptief en doeltreffend.

strategie

Tijd voor kwaliteit

Een goed bedrijfsresultaat begint met een goede strategie. Toch wordt er in de praktijk vaak te weinig tijd gemaakt om samen tot een goede strategie te komen. De strategisch regisseurs van Creatieve koppen helpen teams om tijdens de inspirerende strategische sessie in korte tijd enorme stappen te maken. Daarbij worden de teamleden uitgedaagd om uit hun comfortzone te treden en wordt de aanwezige kennis optimaal gebruikt om bekende belemmeringen creatief uit de weg te ruimen. Zo maken we de weg vrij voor kwalitatieve strategische oplossingen.

Samen het verschil maken

Wie zijn we? Welke doelen hebben we te behalen? Welke problemen hebben we te tackelen? Welke impact willen we maken? Het zijn de vragen waar elke organisatie mee worstelt. Tijdens een strategische sessie begeleiden de regisseurs het proces op basis van een concreet draaiboek dat op maat voor jouw organisatie gemaakt is. De combinatie van disruptie en strakke coördinatie zorgt daarbij voor een bijzonder proces, waarbij de teamleden samen het verschil kunnen maken.

AANPAK

1

Intake

2

Script

3

Strategie sessie

4

The day after

Over Creatieve Koppen

Creatieve Koppen is een innovatiebureau dat gespecialiseerd is in het organiseren en realiseren van innovatie. Benieuwd naar onze denkwijze en wie wij nou écht zijn?

Meer over ons