Trainingen voor innovatie succes 2018-01-19T16:09:36+00:00

Innovatie trainingen door Creatieve Koppen

Innovatie moet draaien als een motor binnen elke organisatie. Daarbij wordt de kern van innovatie gevormd door mensen. Wij verzorgen verschillende interessante trainingen op het gebied van vernieuwing, innovatie en creativiteit. Daarnaast verzorgen wij ook trainingen voor de serious innovation game Accept Mission. Welke training komt overeen met je wensen?

Steven Kop
Steven KopInnovatie regisseur
Chantalle van der Wal
Chantalle van der WalInnovatie regisseur
Mirjam van de Woerdt
Mirjam van de WoerdtInnovatie regisseur
Merlijn van der Male
Merlijn van der MaleRegisseur

De manier van denken vind ik een goede toevoeging op iedere bedrijfsvoering. Er is zoveel creativiteit in ieder bedrijf, echter wordt het nog niet altijd benut.

Ilona te Dorsthorst, VONQ

De training was boven verwachtingen; inspirerend en vernieuwend verhaal met veel bruikbare handvatten

Charlotte Schmidt, LUMC
 
 

Training: Innovation Masterclass

Deze masterclass verzorgen wij maandelijks bij ons in de Van Nelle fabriek in Rotterdam. In twee uur tijd nemen we je mee in de wereld van vernieuwing, innovatie en creativiteit. We delen methodes en modellen waarmee je direct aan de slag kunt. Je leert wat innovatie precies inhoudt en hoe je de meest gemaakte innovatiefouten oplost zodat je innovaties succesvol kunt realiseren. We leggen uit hoe het menselijke brein in elkaar zit en hoe je deze kennis kunt gebruiken om mensen in beweging te brengen en creativiteit te stimuleren. Alleen op die manier kun je echt goed vernieuwen.

Meer informatie

Training: Innovation Management

De Innovation Management training is uitermate geschikt voor Innovatie Managers en professionals die regelmatig met innovatie bezig zijn.  Een tweedaagse training waarbij de deelnemers de theorie en praktijk van innovatie management induiken. De training zit bomvol methodes, modellen, ervaringen en praktische tips & tricks. We delen wetenschappelijke kennis en tools om innovatie te ontwikkelen en te verankeren. Het is een ideale mix van wetenschappelijke verdieping en praktische meerwaarde. Ben je een proactieve professional met een bomvolle agenda, minimaal 5 jaar werkervaring met minimaal HBO werk- en denkniveau en op zoek naar manieren om innovatie te managen, dan is deze training voor jou.

Meer informatie

Training: Creative facilitator

Onze ervaren regisseurs leiden nieuwe regisseurs op tot facilitators van creatieve sessies en brainstorms. Een regisseur faciliteert niet alleen de brainstormsessie, maar begeleid het gehele traject van probleemdefinitie tot en met afgesproken eindresultaat op een efficiënte en effectieve manier. Een tweedaagse training waarbij de deelnemers de theorie en praktijk van het begeleiden van creatieve sessies induiken. De training zit bomvol werkvormen, interventies, ervaringen en praktische tips & tricks. We delen wetenschappelijke kennis, praktische ervaringen en tools om een geweldige regisseur te worden. Deelnemers aan deze training zijn proactieve en ervaren professionals. Zij willen in korte tijd actuele wetenschappelijke- en praktische kennis opdoen en tools aangereikt krijgen om creativiteit te stimuleren en creatieve sessies effectief en efficient te organiseren en begeleiden. Deelnemers zijn op zoek naar verdieping en praktische meerwaarde. Zij hebben minimaal 3 jaar werkervaring en minimaal een HBO werk- en denkniveau.

Meer informatie

Training: Innovation Sprint Master

Sprints zijn voor enkelen het heden en voor velen de toekomst. Ze zijn uitermate geschikt om snel resultaat te behalen en erg goed toe te passen op een innovatietraject. Tijdens deze training leer je hoe je Innovatie Sprints op een effectieve en efficiënte manier kunt organiseren en uitvoeren. Hoe je binnen 5 dagen een concreet resultaat neerzet door het doorlopen van de fases problem finding, solution finding en conceptontwikkeling. Als deelnemer leer je hoe je de processen stuurt en het maximale uit iedere deelnemers haalt om een vernieuwend concept neer te zetten. Naast de theorie ontvang je veel do’s en don’ts en presenteren we verschillende voorbeelden. We leggen uit hoe je resultaten het best kunt presenteren en het proces van besluitvorming effectief kunt begeleiden. Na deze training kun je via Sprints concepten ontwikkelen die niet te stoppen zijn!

Meer informatie

Training: Accept Mission basic training

Accept Mission is dé tool om onafhankelijk van tijd, plaats en hiërarchie te brainstormen. Via deze training van een dagdeel doe je de basiskennis op van de applicatie Accept Mission. Je leert goede missies in te richten, te begeleiden en de resultaten te verwerken zodat je je Mission Manager van Accept Mission kunt noemen. De training zit bomvol ervaringen en tips & tricks. Het is een combinatie van theorie en opdrachten. Iedere deelnemer ontvangt templates en checklists om gemakkelijk missies op te zetten en uit te voeren.

Meer informatie

Training: Accept Mission advanced training

Wil je niet alleen missies inrichten als Mission Manager, maar ook te gekke missies bedenken, volgt de advanced training. In deze training die een dagdeel duurt leer je doeltreffende scripts op te zetten, missies in te richten met meerdere briefings, resultaten te analyseren en Advanced Selection Rounds in te richten. De training zit bomvol ervaringen en tips & tricks. Het is een combinatie van theorie en opdrachten. Iedere deelnemer ontvangt templates en checklists om gemakkelijk missies op te zetten en uit te voeren.

Meer informatie
Get My Free Toolbox!
DOWNLOAD NU!
close-link

Innovatie tips en ervaringen? Schrijf je in:
Meld je aan
close-link
Get Locatie Checklist!
DOWNLOAD NU!
close-link
GRATIS Innovation Toolbox: Het innovatieproces simpel gemaakt
10 tools om innovatiesucces te organiseren en realiseren
DOWNLOAD DE TOOLBOX